Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Anarhisti pentru Timpuri Noi

leave a comment »

Posibilitatea existentei de anarhisti in Romania ii intoarce cadavrul lui Ceausescu in mormant si le ridica parul pe sira spinarii lui Iliescu si Basescu. Cum in Romania unde statul, acea institutia politico-administrativa ale carui haturi sunt tinute de gasti politice diferite din patru in patru ani, l-a oblojit jumatate de secol pe cetatean pana a devenit cel mai mare asistat social pot exista anarhisti? Pot intra anarhisti in Romania?Tocmai acum cand avem un eveniment maret de PR pentru tarisoara, eveniment ce ne costa 26 de milioane de euro? Cand toate televiziunile straine, unde nu ar ajunge nici daca ar plati publicitate, transmit live si pot si ei sa se arunce in cadru, tocmai acum sa apara 50 de anarhisti antiNATO? Si sa le fure caimacul?

Este cazul ca profesionalismul fortelor de ordine – dar cealalta fateta a profesionalismului nu cea care l-a facut scapat pe Haysam peste granitele Patriei – sa intre in actiune. Forte de ordine va ordon RETINETI, DISPERSATI, AGRESATI faceti uz de toate mijloacele ca cei 50 de anarhisti sa fie anihilati.Acelasi contribuabil asistat social si politic se uita cu sprancenele ridicate la fortele de ordine cum fac zid in jurul fabricii Tipuri Noi acolo unde o trupa de Anarhisti si-a facut Cuibul. Toata desfasurarea de forte din partea fortelor de ordine se face pe banii lui ai contribuabilului care nu poate pune intrebari direct:de ce au ajuns fortele de ordine acolo, de ce au fost arestati, cat ati cheltuit pentru aceasta operatiune, cat de eficienta a fost aceasta operatiune?Numai ca acelasi contribuabil este blazat si inactiv iar asemenea intrebari nu poate pune din cauza faptului ca banuieste ca cineva l-ar banui anarhist.

Daca nu se pot isi pot apara drepturile pentru ca inca nu sunt pregatiti, contribuabilii pot cel putin sa vada cum sunt razbunati de o alta trupa de anarhisti, patrupeda si latratoare ai carei reprezentanti au reusit sa-i inspaimante pe organizatorii summitului NATO.

Traim un summit NATO unde politrucului i s-a dat voie sa aiba controlul. Oarecum normal pentru ca puterile oricarui regim politic liberal trebuie restranse doar la protectia cetateanului si a proprietatii sale private. Numai ca pentru ca i-am lasat pe politruci sa se ocupe de problemele de securitate si cheltuielile uriase ce deriva de aici, politrucimea ne-a facut sa ne incuiem in case pentru ca ei sa circule nestingheriti pe Culoarul Unic al Fortaretei Bucuresti.

Nimeni nu ar mai trebui sa se refere de acum inainte peiorativ la expresia “viata de caine”:pe cand ei isi faceau de cap pe Culoarul Unic noi toti ne inghesuiam in fata TV-urilor care discutau despre summit si astfel tineam liber Culoarul Unic. Pentru Unicii nostri lideri ce isi fac Culoar in viata vanzand pacaleli ieftine si usor digerabile.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Aprilie 2, 2008 la 3:22 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: