Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Cleptocratia vrea tot chirii mici la vilele RAPPS

leave a comment »

Ce drame si ce traume pentru cleptocratia criptocomunista din vilele de protocol acum ca le vor creste la valoarea pietei cuantumul chiriei.Daca as fi in locul initiatorilor as merge mai departe si le-as cere tuturor celor care au platit chirii de 1 Euro pe luna pentru o vila in Primaverii sa-si plateasca la valoarea pietei chiria din momentul cand au pus piciorul in vila de protocol. Atunci sa te tii cum toata kleptocratia kriptokomunista va transfera in buzunarele statului sumele din conturi carora vor trebui sa le gaseasca o justificare in fata baietilor cu ochelari cu rame groase de la Agentia Nationala de Integritate. Atunci vor aparea cu adevarat adevaratele urlete de durere financiara pe de o parte si de orgoliu de fost nomenklaturist care isi vede tras de sub picioare presul provilegiilor nemeritate.

Ce autoritate nationala, europeana sau interplanetara le-a spus cleptocratilor chiriasi la RAPPS ca noi toti trebuie sa le punem la dispozitie case de protocol pentru care ei sa nu plateasca nimic? De ce e nevoie de o companie de stat cu venituri de bugete si cheltuieli, cu sute de angajati, doar ca Micky Sp. sau Mioara Roman sa stea relaxati si linistiti in Primaverii acolo unde pasarele ciripesc in cinci limbi straine? De ce trebuie Marea Masa de Pacalici sa se abtina de la cheltuieli prin plata unor taxe si impozite doar ca Pacalitorii sa se bucure de linistea unui cuib fancy? De ce n-am beneficia fiecare dintre noi de efectele sa le zicem benefice la buget dupa vanzarea tuturor vilelor de protocol in care stau acum kleptocratii?

Si cum viata e plina de ironii e de-a dreptul ironic ca urmasii nomemklaturii rosii care au rupt cu clestele unghiile fostilor nostri bunici din perioada interbelica sa doreasca sa stea acum in casele acestora fara sa plateasca nimic. Sunt ironii devenite marote cu care ne-am obisnuit si impotriva carora nu mai avem emergie sa ne pronuntam pentru ca oricum se inscrie la categoria „Aici nu se mai poate face nimic, totul s-a pecetluit!”. Normalul public care de fapt e anormal ne spune ca nu trebuie sa ne mai otaram pe blog, in discutiile private, in ziare, reviste, pe tv impotriva acestei chestiuni pentru ca oricum „Nu se mai poate face nimic!”. Am intrat intr-un fel de omerta de catifea pe marginea unui astfel de subiect, o varianta mai soft fata de tacerea de plumb din vremea comunistilor. Atunci nu aveam voie sa vorbim acum am ajuns la concluzia ca nu mai are rost sa vorbim.

Cleptocratia ar trebui sa impacheteze bagajele si sa se mute in noile cartiere de vile construite de gasca cleptocratilor din imobiliare. Sa incerce sa ii convinga pe acestia ca merita o chirie mica pentru o vila din Paradisul Verde de exemplu. Poate il vor convinge ba cu lacrimi ba cu puterea irefutabila a argumentelor ca Patria inca mai are nevoie de serviciile lor si ca de aceea investitorul clovn patron al Paradisului Verde trebuie neaparat sa le puna la dispozitie cu titlu gratuit pe vecie o vila de protocol. La optiuni pot fi alaturate o masa calda, un suflet pereche pentru cei singuri, un animalut de companie pentru cei fara de copii si o gradina mare pentru cei cu copii multi.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Aprilie 16, 2008 la 2:08 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: