Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Lacomia readuce la putere FSN-ul!

leave a comment »

Armata ingerasilor aplaudaci ai PD-L e muta de la inceputul negocierilor ptr formarea noii majoritati guvernamentale care ar urma sa scoata Patria din criza. Cum cei impotriva carora am luptat ideologic in campanie ne sunt acum aliati? Cum, lacomia noastra pentru birouri de lemn masiv, secretare multe si masini cu scaune din piele este exact identica cu cea a baronilor PSD?

Da.Da.Da.

Nimic altceva decat lacomia pentru accederea la resursa bugetara nu a dus la reformarea FSN-ului . Lacomia si doar lacomia o va aseza alaturi pe Elena Udrea de Miron Mitrea, pe Adriean Videanu de Marian Oprisan si pe Vasile Blaga de Liviu Dragnea. Nu vorbim de scoaterea Patriei din criza pentru simplul

motiv ca politrucimea e mai mult beata de putere si nu a reusit niciodata in istoria omenirii sa ia vreo decizie care sa scoata pe cineva din criza. Nu de la politrucime trebuie sa vina solutia prin masuri de interventionism statal ci de la fiecare dintre noi prin reduceri de consum si printr-o prioritizare a cheltuielilor.

Lacomia e una din tarele caracterului uman si nu ne va parasi niciodata oricat am face-o fiecare dintre noi pe mironositele insa este un act de bravada zilnic sa fugi de lacomie si sa ii tii piept. Lacomia activa a PSD-istilor dublata de cea mai putin vizibila a PD-L-istilor nu trebuie sa ne indrepte o secunda de la ideea de democratie si sa ne indrepte catre dezavuarea democratiei doar pentru ca acum am descoperit un defect al acesteia. Democratia este intotdeauna perfectibila in bine si cu acest gand in minte ar trebuie sa se culce orice emo-pesimist pe cand orice alt regim totalitar sau autocratic e perfectibil in rau.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 9, 2008 la 6:54 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: