Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Draga Stolo nu e solutia. Rezolvarea nu vine de la Guvern

leave a comment »

Cum ne poate scoate din criza economica ce a venit deja un premier desemnat alte carui afaceri sunt fie la limita subzistentie fie pe buza controversei?Trecand peste banalitatea unei chestii de bun simt- rezolvarea crizei nu vine de la Guvern indiferent ce vedeti ca se intampla in Vestul Europei si chiar in SUA – sa admitem ca Stolojan ar putea sa ne sufle aburii crizei din ceafa. Cum ar putea-o face cand afacerile sale sunt majoritatea pe zero – http://www.financiarul.com/articol_18734/afacerile-in-care-theodor-stolojan-a-fost-implicat-se-zbat-intre-zero-si…-controversat-.html – adica mici SRL-uri care nu produc venituri si nici profit fie sunt atat de controversate incat trec dincolo in partea fabulatiilor economice pe care nici Harap Alp si Zana cea Buna nu reusesc sa le indeplineasca.

Cum poate un premier desemnat patron la cateva mici SRL-uri de bloc cu cifre de afaceri daca nu zero in ultimii patru ani macar cu o cifra de afaceri de doar 150.000 de lei – cam cat a unui butic prosper de la coltul blocului – sa dea verdicte clare si impersonale referitoare la cum vor sari romanii peste criza economica?

Cum poate un premier desemnat sa ne sara peste hopul aceleeasi crize dupa ce la randul domniei sale a trecut in urma cu nici un an peste miracolul vanzarii unui marunt hotel din Predeal cu o cifra de afaceri de doar 1,5 milioane de lei la un pret exorbitant de peste 20 de ori mai mare catre o apropiata a sotiei sale? Credeti in aceasta mareata afisare de alchimie medievala sau va intrebati daca nu e o simpla scamatorie financiaro-economica prin care Stolojan s-a ales legal cu frumusica suma de 10 milioane de euro in conturi de la o amica a sotiei?

Oricat ne-am dori cu totii astfel de miracole exista doar la nivel de basme si pot fi intalnite doar daca vizitezi Muzeul Taranului Roman. Cu un trecut de business atat de marunt si controversat cum va putea vesnicul salvator economic Stolojan sa ne duca dincolo de Criza Economica cand el in vremuri de bunastare economica nu a avut decat marunte afaceri sau s-a pretat la mici tranteli economico-financiare?

Daca la acest trecut de business pe de o parte minuscul pe de alta parte sa-i spunem doar controversat mai adaugam si buchetul de masuri de interventionism statal enuntate de Stolojan in campania electorala avem un tablou complet al dificilei perioade ce asteapta fragila economie de piata romaneasca. Draga Stolo speram sa ne dezamagesti si sa nu te implici atat de mult pe cat ai lasat sa se intrevada si sa stai mai mult pe partiile de ski din tara sau din strainatate.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 12, 2008 la 12:02 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: