Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Un Boc aplaudac. Aplauze pentru Presedintele Premier

leave a comment »

Etalonul slugarniciei ajunge la carma Patriei dornice sa gaseasca un nume pentru a trece ca „gasca prin apa” prin criza economica ce deja s-a instaurat confortabil in Romania. Aplauze pentru criza politrucimii romanesti care a ramas atarnat in eternul aplaudac de serviciu al Cotrocenilor. Aplauze pentru guvernul care va trebui sa aplaude la orice adiere dinspre Cotroceni. Aplauze pentru Presedintele Premier.

Ce stie noul premier desemnat despre deficit bugetar, despre infranarea cheltuielilor guvernamentale, despre efectele incetinirii cresterii economice, despre inflatie amenintatoare, despre curs de schimb ce o ia razna, despre toate pericolele ce ii dau frisoane Guvernatorului BNR si catorva economisti cu capul pe umeri de la ASE? Aplauze pentru neinspirata decizie a Presedintelui Premier.

Aplauze totusi pentru noi toti ceilalti care nu ne punem mari sperante in aura salvatoare a Guvernului si care stim ca dintr-o criza economica nu se iese cu ajutorul statului ci cu lipsa acestui ajutor. Ca pe viitorul nou nu il putem banui ca ar sti macar 10% cat fostul premier desemnat cu ce se mananca criza asta economica e o lucru deja stiut. Trebuie sa ne bazam totusi ca nestiinta noului premier desemnat nu il va impinge la masuri grosolane de interventie in economie tocmai pentru ca nestiind vrea sa ne lase cu impresia ca stie ce face si va face harce parcea economia Patriei.

Sa speram ca macar nu va fi atat de orgolios incat sa nu isi dea seama de fiecare data cand greseste cu masurile de „salvare economica” si sa aiba intelepciunea „abstinentei” cand toata lumea ii cere sa se bage.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 15, 2008 la 2:23 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: