Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Guvernanti: taiati cheltuielile si aduceti bani de acasa daca va arde de populism!

leave a comment »

Principala problema a lui 2009 la nivel guvernamental va fi scaderea veniturilor si cresterea cheltuielilor insa la actualele negocieri pe formarea guvernului nu se pomeneste nimic dar absolut nimic despre TAIEREA cheltuielilor guvernamentale. Sunt mai multe ministere deci mai multe cheltuieli, sunt noi si noi masuri de asistenta sociala si cateva scaderi de taxe pentru unele categorii sociale si profesionale.

Oricat de hilar si de fara putinta de indeplinire ar suna pentru multi dintre noi – haide mai nene ne lasi cu lupta asta a la Don Quijote !- nu am auzit ca vreunul dintre viitorii ministri sa fi anuntat ca renunta la masinile straine, secretarele si consilierii fara numar sau birourile de lemn masiv. Nu e nici o umbra de socialism pentru ca ar spune unii poate saracii au nevoie ci o dovada ca politrucimea ajunsa in final in castelasele puterii da semne ca intelege ce efecte poate avea tsunamiul economic ce vuieste deja.

Nu s-a auzit inca nimic de toate proiectele fanteziste si megalomanice ale fostului Guvern de cateva miliarde de euro incepand cu 500 de masini de pompieri nou-noute si terminand cu alte 30 de elicoptere tot nou noute de doar 250 de mil. euro – sa fie oprit/redimensionat/reorientat. Ba pe culoarele puterii se vorbeste de alte cheltuieli guvernamentale desantate care sa dea de munca la oameni. Cum isi inchipuie unii ca orientarea banilor publici, care acum sunt si mai putini decat in trecut, catre proiecte din ce in ce mai proaste ne va aduce bunastare si neva scoate din criza economica e o intrebare careia nu i s-a gasit inca raspuns.

In afara de mentinerea cotei unice si de inca doua-trei scaderi de taxe cu efecte imediate minime, toata schita de program economic asuda de masuri de asistenta sociala pentru „saracul popor roman obisnuit de-o vesnicie cu destinul sau asistential”. Majorari de alocatii, de salariu minim garantat, de pensii etc Ce mai rai social. Dar de unde mai baieti?Au vandut cumva Boc sau Mitrea ceva de la ei de acasa si au adus banii la guvern. Au vandut la vreo licitatie caritabila vreo paturica cu care se inveleau cand erau mici si acum au bani sa asigure timp de o luna venituri pentru bugetul asigurarilor sociale de unde se platesc pensiile pentru batranii nostri? Toata generozitatea asta cu gust de serbet e facuta pe taxele si impozitele pe care le culeg cu forta de la noi toti ceilalti care vom avea norocul la anul sa ne pastram locul de munca in aceeasi termeni si conditii ca in 2008. Domnilor, putina decenta ca o faceti pe banii nostri!Daca o faceti pe banii dvs. n-aveti decat!

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 17, 2008 la 12:31 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: