Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Ministru de finante cu datorii neplatite la stat. Aflat in executare silita

leave a comment »

Daca v-a placut mandatul lui Adriean Videanu la primaria capitalei trebuie sa aveti incredere ca cel care i-a condus afacerile in ultimii doi ani, Gheorghe Pogea,va face treaba buna la carma finantelor Patriei. Si chiar mai mult de atat va reusi, pentru ca din nefericire multi romani isi pun speranta in guvernanti, sa ne scoata din criza economica ce tocmai ne-a dat imbratisarea de bun venit.

Ministrul de Finante este cel mai important personagiu din viitorul guvern. Vom trai mai bine daca el va reusi sa nu mareasca taxele si impozitele pe care ni le ia oricum cu forta, daca va reusi sa taie la sange din cheltuieli, daca va reusi sa tina piept proiectelor megalomanice de majorare a pensiilor sau de constructie a nu stiu carui proiect de infrastructura etc.Al doilea ca importanta in viitorul guvern vine ministrul justitiei care va da sau nu certificate de buna purtare fiecarei gasti din Cabinetul Boc.

Gheorghe Pogea alaturi de Sebastian Bodu, care e pe cai sa se intoarca la ANAF, face parte din gasca de interese a lui Videanu & Compania. Buchetul de baieti destepti din aceasta gasca va folosi criza ca sa faca si mai multi bani: licitatii date de noi pentru noi, Caiete de Sarcini inlesnite pentru noi, scutiri de taxe pentru noi, facilitati pentru noi etc.

Numai ca firma lui Pogea – GP Management Experts – are datorii catre bugetul de stat, cel al asigurarilor sociale, cel al asigurarilor pentru somaj si cel al asigurarilor de sanatate. Ba mai mult ANAF a si declansat procedurile de executare silita. E bine ca organele statului isi fac datoria dar nu ar fi fost mai bine daca actualul ministru de finante si-ar fi platit obligatiile sale fiscale la timp ca sa dea un exemplu catre noi ceilalti muritori de rand care vom incerca sa trecem peste criza si prin neplata la timp a taxelor si impozitelor?

Sa fim totusi optimisti si sa vedem partea plina a paharului. Poate noul ministru de finante venit de la poalele Ardealului de prin Hunedoara o sa uite sa majoreze taxele si impozitele, sa aprobe cheltuieli guvernamentale desantate si sa dea facilitati fiscale si licitatii catre gasca de interese din care provine fostul sau sef, Adriean Videanu.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 19, 2008 la 9:45 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: