Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Basescu la Radu Moraru. Setila la Indatorila

leave a comment »

Nu stiu care e legatura dintre PD-L si Basescu pe de o parte si cel mai mare indatorat lider de opinie din mass-media (cu o datorie catre banca de 2,2 milioane de euro si o rata lunara de aproape 50.000 de euro) adica Radu Moraru, realizatorul emisiunii Nasul, pe de alta parte dar parca Setila de putere si Indatorila sunt de nedespartit. Fara sa mai adune masele in fata ecranelor celorlalte televiziuni Setila se arunca in Mercedesul blindat si ajunge in ograda lui Indatorila sa mai ne spuna ca si aseara ca nu a avut nici o alta alternativa decat sa moseasca strutocamila care ii va asigura un nou mandat la Cotroceni.

Ramane o enigma cum a ajuns speranta democratiei romanesti post-Adrian Nastase devenit intre timp Setila de putere sa-si spuna oful pe plantatia televiziunii devalizatorilor Bancorex si in ograda lui Indatorila-Radu Moraru, un lider de opinie cu venituri declarate modeste fata de Andreea Esca de exemplu dar cu datorii uriase la banci pe care in actuala criza economica devine absolut prohibitiv sa le onorezi.Nici cand a vituperat colhoznic in garsoniera sa de pe Calea Victoriei mintind pur si simplu de la A la Z despre veniturile sale, nici cand avea invitati in emisiune sarlatani si escroci, Indatorila nu parea ca va ajunge pe aceeasi etajera a istoriei cu un alde Traian Ungureanu sau Sever Voinescu, doi aplaudaci de casa ai lui Setila.

Setila isi incheie fermoarul dupa nasirea Cabinetului Boc in direct si la ceas de seara la Indatorila in emisiune. Indatorila cu gandul poate la uriasa sa datorie de 2,2 milioane de euro la banci pe care va trebui sa o plateasca in urmatorii patru ani si jumatate certifica, dand din cap ca un catel din spatele Daciilor daca va mai aduceti aminte, pe Udrea la Turism, pe Ferrari la Sanatate, pe Videanu la Economie si Finante pentru ca Pogea i-a condus, nu-i asa afacerile ani de-a randul, pe Ridzi la Sport etc. Indatorila il aplauda pe Setila care isi plangea amarul in fata unui buchet de cetateni pusi pe aplauze venite probabil din relatii contractuale pecuniare.

Chiar asa cu o Patrie oripilata de noua Coalitie Monstruoasa si cu niste televiziuni care nu mai au puterea sa creada in lacrimile lui Setila – culmea nici macare Televiziunea Publica – doar Indatorila a ramas sa mai spele cu buretelul pe spate Cabinetul Boc?

Apropos Indatorila ai trecut pe „silenzio stampa” de nu mai raspunzi la cele 10 intrebari despre datoria ta onesta si perfect justificata de 2,2 milioane de euro catre banci pe care ti le-am trimis acum mai bine de o luna?

Anunțuri

Written by steliannegrea

Decembrie 23, 2008 la 12:29 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: