Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Basescu la ziua lui Udrea. Omagiu grupurilor de interese

leave a comment »

Prezenta lui Basescu la ziua de nastere a blondei de la Turism e un semnal ca grupurile de interese vor avea voie sa se joace pe bani guvernamentali in limitele trasate de Premierul Jucator.

Setila de Putere a adus un omagiu unuia dintre primele sale grupuri de interese – Udrea-Cocos – cu care a facut primii bani la Primarie cu celebra afacere a parcarilor. Acestui grup de interese Basescu i-a incredintat ca „asa a vrut muschii lui” monopolul pe parcari in Bucuresti iar gratitudinea grupului de interese a luat forme ce doar serviciile secrete le stiu din pacate. Noi, bizonimea, le putem doar banui si aserta rautacios dar nimic mai mult pentru ca suntem pasibili a fi dati in judecata pentru ca nu-i asa nu putem proba iar unele informatii vor fi facute publice de serviciile de informatii (nu de intelligence) peste vreo 30 de ani.

Basescu, omul stat in stat cu Guvern cu 80% sustinere in Parlament si aflat la picioarele sale, le-a transmis grupurilor de interese din PD-L si PSD ca se pot juca cu banii publici dar fara ca bizonimea sau si mai rau tonomatele din presa sa afle in vreun fel. Desi vine un an plin de criza economica care nu ii mai lasa pe Politruci sa-si onoreze promisiunile electorale pe banii altora vom avea un buget de stat care va creste cu siguranta si care va putea fi capusat fie de vatafii din PD-L care isi asteapta tainul fie bineinteles de paharnicii din PSD care s-au urcat in caruta guvernarii cu acelasi scop.

Dar cum s-ar imbogati si mai mult Udrea la Ministerul Turismului pe care cu gingasie Basescu i l-a pus sub pomul de Craciun? Pai ministreasa turismului poate vamui incepand cu autorizatiile pentru margaretele pensiunilor, pana la licitatiile pentru imaginea Romaniei peste hotare si terminand cu alte licitatii pentru achizitia de bilete de avion pentru angajatii ministerului etc. In plus un mic trafic de influenta pe culoarele Palatului Victoria inaintea unei sedinte de Guvern pentru nu-stiu-ce importator de masini care sa fie achizitionate de nu-stiu-care minister il poate presta cu gingasie Udrea ca doar isi adduce aminte vag de episodul in care castiga serviciile de consultanta juridica pentru RAPPS cand ea de abia intrase in avocatura. Pai daca atunci cand nu avea nici un fel de experienta in avocatura si s-a gasit totusi cineva sa ii dea un mizilic de contract cu statul acum cu singuranta cu ceva experienta la bord distinta femeie de afaceri de success isi va imparti singura felia ce crede ca i se cuvine din banii publici.

Reclame

Written by steliannegrea

decembrie 29, 2008 la 10:09 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: