Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Tot inainte cu Loganul de 70.000 de euro

leave a comment »

Va vine sa credeti sau nu, dar Politia continua nestingherita achizitia Logan-urilor de 70.000 de euro de la de acum celebrul anonim Bogdan Savin, patronul firmei Ager Leasing. Au demis un sef al IGPR, ne-am isterizat cu totii pentru doua saptamani, a iesit Presedintele Patriei sa se revolte impotriva preturilor masinilor si in final…nimic decat o continuare pe „silent mode” a unui contract pe care exista chiar, de va vine sa credeti sau nu, o ancheta a insusi cavalerilor dreptatii de la DNA. PD-L-ul a tipat cat a putut si a strans voturi cu sacul in campania electorala cand a plimbat un Logan prin tara inscriptionat cu CPT, ei zicea ca sunt initialele de la Car Police Tuning dar de fapt erau initialele fostului prim ministru Calin Popescu Tariceanu, cel in spatele caruia erau puse toate „manarelile” acestei megaafaceri cu statul de 500 de milioane de lei.

Si in final Cabinetul B.O.C. duce mai departe, fara sa modifice o virgula, pentru a da macar satisfactie de suprafata gloatei cum faceau romanii de exemplu pe timpul luptelor cu gladiatori, o afacere pe care a considerat-o oneroasa si paguboasa. Si mai revoltator este faptul ca desi s-a vorbit de preturi de achizitie gingas de mari in final nici macar cu un leu nu au scazut costurile de achizitie a masinilor pentru politisti care vor deveni astfel mai destepti si vor fi mai devreme acasa datorita acestor ultradotari nenecesare mai ales pe o perioada de criza economica cand trebuie sa limitezi la maximum cheltuielile guvernamentale.

Culmea e ca baiatul asta Savin face afaceri cel putin bizare ca sa spun asa pe banii statului adica ai nostri ai tuturor – taxe si impozite pe care le platim cu toti – dar are tupeul nemarginit sa nu raspunda cu lunile la intrebari de bun simt ca si cum ar activa pe o piata privata acolo unde nu trebuie sa dea nici un fel de explicatie. Cat de bine infipt sa fii intr-un sistem politienesc, cati generali si alti functionari de prin Ministerul de Interne sa cunosti pentru ca sa ai o asemena „liniste” in suflet si sa te uiti de sus la neinsemnata opinie publica cu a ei mass-media aproape neputincioasa, la Presedintele Patriei cu a sa privire piezisa, la un fost ministru de interne cam nesigur in declaratii si la un fost sef al IGPR picat ca musca in lapte in aceasta afacere si decapitat inainte poate sa-si dea seamna ce i s-a intamplat cu adevarat. Ba mai mult, onestul Savin a convins „toati insititutiile statului de drept” ca nimic nu-i putred in Danemarca si de aceea toati acesti institutii au zis ca nu au probe ca sa arate ca afacerea pute. Ea pute doar pentru presa, pentru opinia publica si pentru un presedinte cand se afla in campanie electorala. In rest munciti fraierilor cat mai mult cu atat mai mult pe perioada unei crize economice pentru a plati taxe si impozite la stat din care o Politie Romana menita sa va apere interesele sa cumpere de 500 de milioane de lei Logan-uri de 70.000 de euro. Voua nu va iese nici un comision din afacerea asta ci doar bani din buzunare, comisioanele se decarteaza in cu totul alte conturi.

Fraiereala placuta!

Anunțuri

Written by steliannegrea

Ianuarie 8, 2009 la 11:02 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: