Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Da sau nu Basescu facilitati fiscale pentru gazul bulgaresc?

leave a comment »

Am trait sa o vedem si pe asta: Zeus sta si la capatul tevei de gaze si pentru altii dupa ce presedintele Bulgariei i-a cerut lui Basescu intr-o convorbire telefonica sa nu incaseze taxa de tranzit pentru gazul bulgaresc din Ucraina. Pentru cat timp, cat reprezinta aceasta taxa, care vor fi masurile in contrapartida altele decat „f… Romania” pe care bulgarii le vor lua ca sa se revanseze? Poate priva Basescu bugetul de stat aflat intr-o mare dificultate chiar si de niste sume foarte mici cat ar reprezenta taxele de tranzit pentru gazul bulgaresc in raport cu gestul de solidaritate pe care l-ar face Presedintele in numele nostru al tuturor? Ne promit bulgarii ca vor fi mai putini politisti spagari cand o vom lua in vara viitoare cu masina catre Grecia si Turcia pentru ca in iarna le-a ajuns gaze mai ieftine in casa si pentru ca Basescu nu a mai incasat in numele nostru al tuturor taxa de tranzit pentru gazul bulgaresc? Ne promit bulgarii ca inchid de tot Kozlodui-ul pentru a ne lua o spaima nucleara de pe umeri?

Si de ce in toata aceasta criza a gazelor starnita si intretinuta de mafia politico-securista din Gazprom si cea in oglinda din Ucraina aflata pe final nu ni se spun costurile totale pentru noi toti inclusiv presupun maruntele facilitati fiscale pe care le-am acorda bulgarilor aflati in frig in „cosciugele” lor de beton din Sofia sau Plevna? De ce aflam informatiile ca Basescu se erijeaza in „amnistiator fiscal” pentru niste bulgari aflati in frig de pe agentiile internationale de presa si nu direct de la mandra noastra Administratie Prezidentiala?

Poate vom afla tot din surse externe ca Basescu a decis sa nu ii mai arda pe bulgari cu taxa de tranzit pentru o perioada anume in schimbul eliminarii in lunile de vara a spagilor politistilor bulgari pentru participantii la trafic din Romania aflati in drum spre Grecia sau Turcia pentru petrecerea unor clipe de vacanta. Si poate Basescu ne va informa si pe noi toti ceilalti ca doar nu da scutiri de taxe pentru gazele bulgarilor din buzunarul lui ci din al nostru al tuturor.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Ianuarie 11, 2009 la 3:14 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: