Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Udrea ne trimite in vacanta pe banii nostri

leave a comment »

Am crezut ca propunerea ministrului turismului, Elena Udrea, privind acordarea de tichete de vacanta va trece ca neobservata ca o noua gluma stupida a politrucimii provenite din camarila personala a Presedintelui. M-am gandit ca Udrea a comis-o pe undeva pe la munte prin weekend dar ca vazand reactia negativa a noastra a tuturor se va fi gandit la o alta modalitate prin care sa ne arate ca lucreaza spre binele nostru al tuturor. Numai ca „ministreasa deplasarilor in scop distractiv” a revenit astazi cu noi precizari asupra monstruozitatii sale de propunere cu tichetele de vacanta care vor inlocui primele de vacanta.

Ne-am obisnuit cu totii sa o tratam pe Udrea ca pe blonda de la Cotroceni un pic cam frumusica, cam filistina cand da cu mopul sa ne ia voturile si un pic cam oneroasa cand vine vorba de afacerile domniei sale fie cu statul sau orice alta entitate publica. Mai pe scurt, ne ridicam privirea in semne de mirare, facem o gluma proasta de autobaza dupa care trecem pe subiecte serioase. Numai ca de data asta s-ar parea ca in spirit de gluma Udrea sa puna asa in urma unei idea de-a domniei sale de „a revigora” turismul romanesc o ditamai povara de vreo cateva miliarde de lei pe un buget de stat format din taxe si impozite pe care Cabinetul Boc ni le ia cu forta.

Adica s-ar putea daca doamna Udrea are sustinere in Guvern – si se pare ca are din moment ce detine singurul minister ce are sediul in Palatul Victoria – sa ne puna sa muncim mai mult anul asta si sa cotizam mai mult la gaura neagra numita bugetul de stat doar ca domnia sa doreste sa se reintoarca la comunism si la vacantele de stat la statiunili balneo-climaterice ale Patriei. Bugetul e de criza dar se vor gasi cateva miliarde de lei ca sa trimitem cetatenii la cules de odihna pe la Baile Herculane sau Govora. Doar pentru un mic caimac politic al doamnei Udrea s-ar putea sa ne cocosam muncind noi astia care vom mai reusi sa ne pastram locurile de munca.

Ba stiind ca face parte dintr-o „distinsa” camarile politica s-ar putea sa vedem ca putem merge in vacanta ca asa ne-a ordonat doamna Udrea la un numar restrans de hoteluri si statiuni din Romania aflate pe o lista pe care a intocmit-o domnia sa dupa o mica discutie cu jucatorii din industria hoteliera romaneasca.

Noi toti cei care vom mai avea bani de vacanta anul asta dupa ce vom scapa de plata tuturor datoriilor catre banci pentru plasme si masini mici va rugam doamna Udrea sa nu ne fortati sa plecam in concediu pe banii altora ca pe vremea cand dumneavostra erati adolescenta.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Ianuarie 26, 2009 la 4:25 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: