Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Stirea cu arestarea directorului Orange Franta in dosarul Bernard Tapie trecuta sub tacere de mass-media romaneasca. Autocenzura impusa de bugetele uriase de publicitate

leave a comment »

Ce minuni fac bugetele de publicitate uriase ca si cel al Orange Romania!!!Stirea despre arestarea directorului Orange din Franta, adica de la compania mama, in celebrul dosar Bernard Tapie in care este implicat si actualului director FMI, Christine Lagardere, NU APARE pe nicaieri in presa romaneasca de astazi: Mediafax, ZF, televiziunile de stiri etc Pai care-i diferenta dintre ce se intampla in trustul lui Voiculescu si autocenzura grosolana din toata mass-media cand vine vorba de deranjat macar cu o stire negativa un colos din telecomunicatii ca Orange Romania?

http://www.digi24.ro/stire/Franta-Directorul-Orange-arestat-preventiv-in-care-directorul-FMI-Christine-Lagarde-este-martor_109776

 

FRANȚA. Directorul Orange, arestat preventiv în dosarul în care directorul FMI, Christine Lagarde, este martor asistat

 
DIGI 24 | Directorul Orange, Stephane Richard, a fost arestat preventiv | MEDIAFAX FOTO

Directorul Orange, Stephane Richard, a fost arestat preventiv
MEDIAFAX FOTO
Publicat: acum 39 min
 
Directorul Orange, Stephane Richard, a fost arestat preventiv, luni, în dosarul privind controversatul arbitraj judiciar în urma căruia omul de afaceri Bernard Tapie a primit, acum cinci ani, despăgubiri în valoare de 285 de milioane de euro.

În 2008, Stephane Richard era șeful de cabinet al ministrului francez de Finanțe de atunci, Christine Lagarde, în prezent director general al Fondului Monetar Internațional, precizează Reuters.

Christine Lagarde nu a fost pusă, luna trecută, sub acuzare în dosarul în care este cercetată pentru abuz de putere, dar nu scapă în întregime de problemele cu legea. Magistraţii francezi au decis că va avea statut de martor asistat, ceea ce înseamnă că oricând, pe durata derularii procesului, ea poate fi inculpată.

Christine Lagarde face obiectul unei anchete după ce a decis să recurgă la o curte de arbitraj pentru a rezolva un contencios în care erau implicați banca franceză Crédit Lyonnais și omul de afaceri Bernard Tapie.

Tribunalul a luat o decizie în favoarea lui Bernard Tapie, patron de presă și fost ministru, iar consorțiul din care făcea parte banca a trebuit să-i acorde despăgubiri.

Justiția franceză a deschis însă o anchetă în privința acestui arbitraj. Criticii lui Christine Lagarde spun că nu trebuia să recurgă la arbitraj privat, având în vedere că erau în joc banii statului francez, care era unul dintre acționarii băncii.

Anunțuri

Written by steliannegrea

Iunie 10, 2013 la 4:40 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: