Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Scrisoare deschisa adresata ONG-urilor finantate de filantropul/biznismenul/luptatorul pentru democratie George Soros: Va rog frumos jucati cu TOATE cartile pe masa!

leave a comment »

Scrisoare deschisa adresata ONG-urilor finantate de filantropul/biznismenul/luptatorul pentru democratie George Soros: Va rog frumos jucati cu TOATE cartile pe masa!

Scrisoare deschisa adresata ONG-urilor finantate de filantropul/biznismenul/luptatorul pentru democratie George Soros: Va rog frumos jucati cu TOATE cartile pe masa!

September 13, 2013 by
Filed under: Invitați 

La acuzatii nu se raspunde nici cu victimizari perfide si nici cu vaicareli desuete. V-am cerut ieri intr-un articol postat pe bogul ActiveWatch – nu in numele politicienilor si nici al mainstream media ci al celor pe care sustineti ca-i aparati – sa raspundeti clar si franc: care sunt ONG-urile si celelalte organizatii si liderii acestora din recentul protest anti Rosia Montana  care au primit finantari de la miliardarul George Soros si  daca  respectivele organizatii si conducatorii lor stiu exact sa ne delimiteze de la cine au incasat sumele respective: de la luptatorul pentru democratie George Soros sau de la biznismenul George Soros care detine actiuni in compania care ar urma sa exploateze aurul de la  Rosia Montana cat si in industria mondiala a aurului? Si daca s-au aflat in mijlocul protestelor anti Rosia Montana chiar si pentru cateva minute intr-un conflict de interese cu parfum de coruptie nu guvernamentala dar macar morala?

Va reamintesc ca sunt un simplu jurnalist de investigatii freelancer membru al Asociatiei Jurnalistilor Europeni (AEJ) care a dezvaluit in 2011 practicile de santaj al Antena 3.

Daca nici un politician sau organizatie media nu se simte jignit profund de continutul scrisorii dumneavostra deschisa adresata politicienilor romani eu ca simplu cetatean neparticipant la protestele recente anti Rosia Montana ma simt ca in fata unei mineriade a ipocriziei facuta de ONG-isti instruiti, frumosi si bine intentionati.

Aveti curajul si onestitatea toate cele 29 de ONG-uri si liderii acestora sa ne spuneti care sunt finantarile pe care le-ati primit in ultimii 5 ani de la filantropul/biznismenul/luptatorul pentru democratie George Soros? Aveti curajul si onestitatea sa ne spuneti de la cine ati primit mai exact aceste sume: de la filantropul George Soros, de la luptatorul pentru democratie George Soros sau de la biznismenul George Soros? Aveti dorinta sa ne luminati pe toti cei care am participat sau nu la protestele anti Rosia Montana cum facem noi distinctia intre o finantare data de filantropul si luptatorul pentru democratie George Soros si una data de biznismenul George Soros? Cum pot sti eu ca cetatean al Romaniei ca ONG-urile semnatare au luat finantari – ceea ce e un lucru permis in orice democratie si mai ales in una plapanda cum este Romania – doar de la filantropul George Soros si nu de la verosul biznismen George Soros?

Eu nu incerc sa deturnez nici o atentie de la nici un subiect de aceea am si scris impotriva pe blogul ActiveWatch un articol extrem de coroziv la adresa proiectului Rosia Montana dar vreau ca toata lumea sa se supuna acelorasi reguli. Ati acuzat clasa politica si mass-media in bloc de coruptie pentru ca au luat bani de la RMCG, de aceea este imperios necesar ca oriunde v-ati afla – in spatele sau alaturi de protestatari – sa oferiti explicatii pertinente si sa jucati cu TOATE cartile pe masa!

Eu pot sa va zic cu mana pe inima ca nu iau nici un leu de la nici o parte implicata in vreun fel in exploatarea aurului de la Rosia Montana.

De aceea va rog si eu sa va respectati la randul vostru cetatenii!

Semneaza:

Stelian Negrea, jurnalist de investigatii freelancer, membru al Asociatiei Europene a Jurnalistilor

Anunțuri

Written by steliannegrea

Septembrie 13, 2013 la 5:00 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: