Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Care sa fi fost motivul pentru care protestatarii din Piata Universitatii au respins-o pe Alina Mungiu Pippidi in dezbaterea cu Traian Basescu?

with one comment

Bravos si felicitari protestatarilor din Piata Universitatii pentru respingerea ubicuitatii unora care au arestat Binele! Eu zic ca un „pluton” de executie a mizeriei din politica romaneasca format din protestatari anonimi din Piata Universitatii ar putea discuta direct cu actualul sef al Administratiei Prezidentiale. La cat s-au tatonat presedintele Traian Basescu si presedintele Romaniei Curate, Alina Mungiu Pippidi, parca incepea sa se vada filonul unui nevinovat aranjament de la distanta intre cei doi. Poate o fi doar o suspiciune neintemeiata a mea sau poate or fi simtit-o si protestatarii onesti si legitimi din Piata Universitatii. De aceea e bine sa pui intrebari „tendentioase” legate de finantarile lui Soros pentru ca uite ca, intr-un final, presedintele Traian Basescu, care l-a disculpat oficial pe Soros de vreo implicare in exploatarea de la Rosia Montana si in protestele din Piata Universitatii, pare ca nu mai are sanse sa discute intr-o dezbatere perfect curata cu Alina Mungiu Pippidi care a beneficiat prin multe organizatii pe care le conduce de finantari de la acelasi domn Soros. In ciuda suspiciunilor mele as vrea sa stiu motivul oficial pentru care ONG-urile au refuzat-o pe Alina Mungiu Pippidi?

http://www.evz.ro/detalii/stiri/surse-alina-mungiu-refuzata-de-ong-uri-1060476.html

Anunțuri

Written by steliannegrea

Octombrie 4, 2013 la 6:51 pm

Publicat în Uncategorized

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] din politica romaneasca format din protestatari anonimi din Piata Universitatii ar …Scris de steliannegrea (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Publicat pe 4 octombrie 2013 de […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: