Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

CNA continua sa fie scut de aparare pentru Antena 3. Alianta pentru o Presa Curata tace malc in cazul Tolontan. Hai sa dam mana cu mana, sa ingropam toata presa romana!

leave a comment »

UPDATE: ActiveWatch Romania se solidarizeaza cu Catalin Tolontan. E treaba, lor insa sustine ca acelasi jurnalist ar fi tinta unor “atacuri politice si mediatice meschine, suspecte de interese partizane si de rea-credinta”. Ca unul care am dezvaluit ca imperiul media al lui Voiculescu Dan – Antena 1, Radio Romantic, Gazeta Sporturilor – s-a cladit pe banii firmei fostei Securitati a lui Nicolae Ceausescu reprezentanta in Romania de Voiculescu Dan SOMEZ public ActiveWatch Romania sa precizeze daca incadreaza si dezvaluirile mele la ceea ce ei considera a fi “atacuri mediatice meschine, suspecte de interese partizane si de rea-credinta”. Cum e posibil ca ActiveWatch in loc sa il someze pe Catalin Tolontan sa dea explicatii pentru imprumuturile de sute de mii de euro, pe care le-a semnat pentru a-si dezvolta Gazeta Sporturilor cu banii Securitatii lui Ceausescu, sa aleaga sa ii ia apararea? Astfel considera ActiveWatch ca lupta pentru o Coalitie pentru o Presa Curata, initiativa din care face parte?

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cna-continua-sa-fie-scut-de-aparare-pentru-antena-3-alianta-pentru-o-presa-curata-tace-malc-in-cazul-tolontan-hai-sa-dam-mana-cu-mana-sa-ingropam-toata-presa-romana-107745.html

Reclame

Written by steliannegrea

august 25, 2014 la 10:44 am

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: