Steliante – Enemy of the state

Enemy of the state

Koneț Film Victor Ponta. Nici o Obliterare TV nu te mai poate scăpa de DNA

leave a comment »

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/konet-film-victor-ponta-nici-o-obliterare-tv-nu-te-mai-poate-scapa-de-dna-114017.html

Victor Ponta îți trăiește ultimele zile la guvernare dar o face agățându-se cu disperare de funcție ca un iresponsabil vesel (copyright Ion Cristoiu caruia îi reproșez atitudinea ticăloasă față de lupta anticorupție a DNA) și disperat că a pierdut totul la nici trei ani după înscăunarea ca prim-ministru când părea să aibă totul la picioare. Odată cu Victor Ponta se prăbușesc cu zgomot și televiziunile de știri mai puțin una singură: Realitatea TV. În rest toate celelalte – Antena 3, România TV și B1 Tv – au atins un nou maxim al subjugării interesului public celor private ale mogulilor din spatele lor obliterând, ȘTERGÂND practic din memoria de ieri a opiniei publice ȘTIREA ZILEI: trimiterea în judecată a lui Victor Ponta pe care au înlocuit-o cu Înmormântarea Tribunului Ceaușist, Corneliu Vadin Tudor.

Victor Ponta a fost trimis ieri în judecată de către DNA pentru că a băgat mâna în banul public, un caz clasic de corupție. Acesta e subiectul gol-goluț al știrii zilei de ieri. Detaliile venite de la DNA ne arată că Victor Ponta este acuzat pentru complicitate la evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălarea banilor pentru că a încasat 180.000 de lei de la prietenul său Dan Șova, care, la rândul lui, a încasat milioane de euro de la diferite companii de stat cvasifalimentare, de la Complexele Energetice Turceni și Rovinari până la Administrația Cimitirelor din București.

Nu există dubii, nu există îndoieli, acestea sunt faptele pe care TOATE televiziunile de știri cu excepția Realității TV le-au ascuns opiniei publice în interesul căreia clamează în fiecare zi că lucrează. Practic România TV deținută de prietenul lui Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Antena 3, a lui Voiculescu Dan, un alt apropiat al aceluiași Victor Ponta, și B1 TV, a lui Sorin Oancea, care a avut, în ultimul an, o poziție generală favorabilă aceluiași Victor Ponta, au ASCUNS opiniei publice știrea zilei și i-au vîrât pe gât până la vomă subiectul înmormântării fostului bard al familiei dictatoriale ceaușiste, lider de partid extremist în jurul căruia au gravitat sute de foști nomenclaturiști și securiști comuniști.

Este momentul maxim al unei îngenuncheri catastrofale a mass-media autohtone intereselor private ale unor moguli media sub pretextul unui interes crescut al publicului pentru grotesc, pentru nostalgii pentru un trecut întunecat și înrobitor, pentru alimentarea unui cor de bocitoare al unui reprezentant al fetidului comunism care încă ne bântuie chiar și la 25 de ani după Revoluție.

Ziua în care Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție va fi comemorată peste o sută de ani drept momentul în care facem un efort major pentru a ne desprinde de un mod ticălos și corupt de a face politică și drept clipa în care cea mai mare parte a mass-media românească a încercat să oblitereze pur și simplu realitatea, să o vopsească în alte culori, să îi schimbe înfățișarea.

Reclame

Written by steliannegrea

septembrie 17, 2015 la 1:10 pm

Publicat în Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: